Du kan altid finde nogle med Sklerodermi og som har det ligesom dig på de sociale medier. Sidste skud på stammen er den lukkede facebookgruppe for netværksgruppe Sjælland. Gruppen administreres af Grete Bille. Du kan finde deres facebookgruppe her: https://www.facebook.com/groups/899120887243963. Tillykke med gruppen.

Ellers er der den store lukkede gruppe Sklerodermi og Raynaud hvor mange af foreningsmedlemmerne også er. Gruppen administreres af Annelise Rønnow. Her spørges om alt, så længe der holdes en sober tone. Du kan finde hendes facebookgruppe her: https://www.facebook.com/groups/9587738195

Fælles for grupperne er, at du skal anmode om medlemsskab og at det kun er medlemmer af gruppen, som kan se det du skriver.

Du kan også finde vores internet baserede ungegruppe for unge under 30. Her kan du kontakte Louise Hesselvig Fritzen på mail louisefritzen@hotmail.com. Så guider hun dig videre.

Hvis du foretrækker at ringe, kan du altid ringe til vores hotline, eller til den netværkskoordinator der er i dit område. telefonnumrer finder du andet steds på vores hjemmeside

Endelig er der foreningens facebookside, som du finder her: https://www.facebook.com/sklerodermiforeningen

Hav en god snak

Iphone, Smartphone, Apps, Apple Inc

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev