Se hvad man også kan som sklerodermipatient. Og læs Rutes historie om hendes passion.

Mit navn er Rute, jeg er 42 år og jeg har haft diffus sklerodermi i 14 år. Efter jeg blev diagnosticeret med sygdommen, ændrede mit liv sig radikalt, og jeg begyndte at værdsætte de enkleste ting i livet, som at trække vejret og føle vinden i mit ansigt! For at være ærlig så lader jeg aldrig sygdommen overvinde mig! Min tanke er, at jeg allerede var her i denne verden, da sklerodermi kom ind i mit liv, så alt hvad jeg altid drømte om at gøre, gjorde jeg faktisk, jeg overvandt mig selv såvel som min største frygt, som faldskærmsudspring! Sklerodermi tog ikke noget fra mig, men det gav mig et nyt perspektiv på livet!

Frem for alt “JEG ER MIN PASSION, IKKE MIN SYGDOM!». Rute Correia

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev