Vi indbyder Jer til én dags seminar til markering af Den internationale sklerodermidag

Programmet bliver højaktuelt og vil handle om sundhedsreform og sklerodermibehandling nu og i fremtiden. Vi har stadig fokus på tidlig opsporing af både sklerodermi og komplikationer.

Lørdag den 29. juni 2019 fra kl. 11-16

I Køgehallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge

Foreløbigt program:

Kl. 11.00: Velkomst, v. den sjællandske arrangementsgruppe

Kl. 11.10: Oplæg om specialeplanen: Specialeniveauer, regioner, landsdele og det tværgående samarbejde v. Overlæge Christoffer Tandrup Nielsen, Afsnit for Højt Specialiseret Reumatologi, Rigshospitalet.

Christoffer Tandrup Nielsen ser en stor andel af sklerodermi patienterne på RH, o han har været med til at udforme/udmønte specialeplanen i Region Hovedstaden, til at tilrettelægge de tværfaglige samarbejder og er med i gruppen, der er ved at lægge sidste hånd på den nationale behandlingsvejledning, et område, som er under udvikling og, hvor man gerne ser mere patientinddragelse også.

Kl. 11.55: Spørgsmål og svar

Kl. 12.10: Frokost og socialt samvær

Kl. 13.30: Oplæg ved en central sundhedspolitiker og et emne med udgangspunkt i en kommende sundhedsreform ift specialeplanen

Kl. 14.15: Spørgsmål og svar

Kl. 14.30: Kaffe – mulighed for samtale/diskussion med/mellem oplægsholderne og deltagerne (skal aftales med oplægsholderne)

Kl. 15.30: Afrunding og farvel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev