Også i år markerer vi den Internationale Sklerodermidag med et éndagsseminar, og i år endda på selve dagen.

Lørdag den 29. juni 2019 fra kl. 11-16

I Køgehallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge

Hvis du er i bil, finder du let stedet og en kørevejledning på bl.a. Google maps. Hvis du kommer med toget, kan du tage bus 101A fra stationen og direkte til Køgehallerne. Bussen går hver 10. minut om lørdagen, og turen tager 16 minutter, så afgangen 10.29 eller 10.39 vil bringe dig fremtiden.

Program:

Programmet er højaktuelt med ideerne om reform af sundhedssystemet som baggrund. Vi har stadig fokus på tidlig opsporing af både sklerodermi og komplikationer – i år altså hvordan sikres det nu og i fremtiden.

Kl. 11.00: Velkomst, v. den sjællandske arrangementsgruppe

Kl. 11.10: Regionsrådsmedlem Anne Møller Ronex. Oplæg om reformplanerne på sundhedsområdet, specielt hvordan de ”små”, kroniske sygdomme, som f.eks. sklerodermi, kan placeres i en ny struktur.

Anne Møller Ronex er medlem af regionsrådet, sundhedsudvalget og forretningsudvalget i Region Sjælland og er optaget af de problemstillinger, der bekymrer os i forbindelse med tankerne om en ny struktur i sundhedsvæsnet.

Kl. 11.55: Spørgsmål og svar

Kl. 12.10: Frokost og socialt samvær

Kl. 13.30: Overlæge Christoffer Tandrup Nielsen, Afsnit for Højt Specialiseret Reumatologi, Rigshospitalet. Oplæg om specialeplanen: Specialeniveauer, regioner, landsdele og det tværgående samarbejde v.

Christoffer Tandrup Nielsen ser en stor andel af sklerodermi patienterne på RH, og han har været med til at udforme/udmønte specialeplanen i Region Hovedstaden, til at tilrettelægge de tværfaglige samarbejder og er med i gruppen, der er ved at lægge sidste hånd på den nationale behandlingsvejledning, et område, som er under udvikling og, hvor man gerne ser mere patientinddragelse også.

Kl. 14.15: Spørgsmål og svar

Kl. 14.30: Kaffe og socialt samvær

Kl. 15.30: Afrunding og farvel

Deltagelse forudsætter tilmelding

Tilmelding til Charlotte Aagren email: charlotte.aagren@sas.dk senest den 22. juni. Den 22. juni er også sidste dag for afbud.

Pris: medlemmer GRATIS – Støttemedlemmer: 100 Kr. og gæster: 250 Kr.

For gæster og støttemedlemmer er tilmelding først gyldig, når deltagergebyr er indbetalt ved bankoverførsel til foreningens bankkonto: 7120-1080927 Sydbank, eller mobilePay: 11012

Hvis du har ønsker til specialkost skal disse sendes til Charlotte, email: charlotte.aagren@sas.dk gerne samtidig med, at du tilmelder dig.

Husk af skrive meddelelse til modtageren med navn og angivelse af hvad beløbet skal dække. Ved afbud efter den 22. juni refunderes betalt gebyr ikke.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev