FESCA’s mål er de samme: At øge fokus på Sklerodermi. Kampagnen for International Sklerodermi dag 2022 vil være rettet mod alle interessenter, også politiske beslutningstagere, og vi vil sprede budskabet om at hurtigere diagnose, behandling og livskvalitet for mennesker ramt af sklerodermi bør være en prioritet.

Den 29. juni 2022 vil Fesca lancere en rapport i Europaparlamentet. Dagen kender vi alle som International Sklerodermi dag. Rapporten består bl.a. af en global spørgeundersøgelse, og kommer med anbefalinger til at løse internationale problemstillinger som ulig behandling og pleje for Sklerodermipatienter

Som forberedelse til lanceringen vil der blive promoveret en række nøglebudskaber. Det hele er en del af kampagnen for International Sklerodermi dag op til den 29. juni 2022.

Vores primære målgruppe med kampagnen er politiske beslutningstagere. Men selvfølgelig ønsker vi som altid, at skabe opmærksomhed hos sundhedspersonale for at sikre en præcis diagnose og behandling af sklerodermi, og også udstyre patienterne med den nødvendige information, værktøjer og ressourcer.

Du kan læse mere om FESCA og FESCA´s aktiviteter på deres hjemmeside her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev