Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Netværksgruppemøde Sjælland

24. februar 2023 kl. 13:00 - 16:00

Vi mødes til frokost på restaurant Tava. I bedes gå ind på hjemmesiden www.tava.dk og finde frokostmenuen og vælge hvad I gerne vil have, så vi kan bestille hurtigt. I kan evt. ringe og få oplyst allergener o.l. efter behov.

Der er mulighed for en brunchtallerken, forskelligt smørrebrød og sandwicher, omeletter og forskellige salater. Og flere vil være glade for, at den store buffet er væk!
Hvis I kommer i bil, er nærmeste P-mulighed på Højnæsvej i gadeniveau. på østsiden af Rødovre Centrum, hvor den er markeret. Fra P-pladsen er indgang R det nærmeste.
Med offentlig transport er der mange muligheder. Find din rejse på Rejseplanen e.l. Vær opmærksom på, at der er 2 busholderpladser ved Rødovre Centrum, en på Tårnvej, vestsiden af Centret, og en på Rødovre Parkvej – på nordsiden lige ud for indgang U og T. Det afhænger jo lidt af, hvor du kommer fra og med hvilken bus.
Hvis din bus lander på Tårnvej er der lidt længere at gå. Du skal ind ad indgang D og følge kortet mod indgang T: til venstre ved Imerco Home, til højre ved Meny, over festpladsen, over denne og til venstre ved Louise/Aveny – så ligger Tava lige fremme for enden af gangen.
Tilmelding er nødvendig – senest onsdag den 22. februar pr. mail til mig på gretebille@gmail.com.
Jeg håber vi ses.
Venlig hilsen

Grete Bille

Detaljer

Dato:
24. februar 2023
Tidspunkt:
13:00 - 16:00

Arrangør

Netværksgruppe Sjælland
E-mail
gretebille@gmail.com

Sted

Restaurant Tava, Rødovre Centrum 1
Rødovre Centrum 1
Rødovre, 2610
+ Google Maps
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret på hvad der sker og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Du har nu tilmeld dig vores nyhedsbrev