Nordjylland

Netværksgruppen i Region Nordjylland mødes 6-7 gange om året. Her sidst på året 2011, er vi 11 medlemmer i gruppen. 5 nye medlemmer er kommet til i 2011, men vi kan sagtens være flere. Bliver vi for mange at huse i private hjem, finder vi et centralt lokale at mødes i. Alle er hjertelig velkommen.

Vi kommer fra alle egne af det nordlige Jylland, fra Frederikshavn i nord, Hals i øst og Fjerritslev, længst mod vest, og en del fra Aalborg/Nibe området. Vi mødes på skift hos hinanden, oftest fra kl. 13 til kl. 16-17, til en let frokost og kaffe. Vi arrangerer ofte at køre med hinanden, og vi følges hyppigst ad i toget til fællesmøder i Sklerodermiforeningen.

Hvert 2. forår er vi nogle der deltager i Patienternes dag på Aalborg Sygehus Syd. Det er et forum for patientforeninger, hvor vi har en Stand med oplysende materiale.

Vi har en god gruppe. Vi er gode til at støtte hinanden, og vi har et trygt forum, hvor vi både er gode til at lytte og kan tale frit. Vi kan være alvorlige sammen om det svære ved at have sklerodermi, men vi kan også i den grad grine sammen. Vi oplever det både vedkommende og hyggeligt at være sammen.

Hold øje med næste mødedato på Skelrodermiforeningens hjemmeside.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Kære Alle!

Så er det tid til at mødes igen! Jeg har booket blå lokale i Huset i Hasserisgade, den 24 februar fra kl. 12 til kl. 15.30. De af os der ønsker at spise en let frokost først mødes kl. 11.30 i husets lille café. Selve mødet er fra kl. 12. Jeg håber I møder talstærkt op, jeg kommer med kagen, kaffen køber vi.

Nogle e-mail adresser er desværre blevet væk for mig, men jeg håber alle får besked her, via facebook siden eller hjemmesiden.

Jeg glæder mig til at ses

Giv mig besked om du kommer 2345 1493 Mail. lenedam@outlook.,com  

Kærlig hilsen Lene!

Lene Dam Pedersen, januar 2012

Nordjylland

Nordjylland

Lene Dam Pedersen

Morten Vinges Vej 17, Sønderholm

9240 Nibe

Tlf: 98341588

Email: lenedam@outlook.dk