Du er her: Forside Netværk Sønderjylland

Sønderjylland

Her er alle folk velkomne.

 

Vi dækker et bredt geografisk område fra Henne til Kolding i nord og derfra sydpå. Det betyder at der som regel er en del kørsel når vi samles. Men vi plejer at kunne arrangere det sådan at det ikke er de samme folk der skal køre lige langt hver gang.

 

I netværksgruppen kan der snakkes om alt vedr. sygdom og alle spørgsmål prøver vi at finde et svar på. En samtale indledes ofte med: ”Jeg har prøvet…. Har I det på samme måde?”. Det sker også at der snakkes om alt andet mellem himmel og jord som nu lige beskæftiger os. Frem for alt er det rigtig godt at finde ud at man ikke står alene med denne her mærkelige sygdom.

 

Vi samles som regel til frokost eller kaffe eller vi kan finde på at tage på udflugt. I 2011 var vi bl.a. på sejltur på Haderslev Fjord, besøgte Esbjergs ældste frokost cafe, og har været en tur oppe i Esbjergs vandtårn.

 

Marianne Kryger Olsen, januar 2012

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse