Du er her: Forside Netværk Fyn og øerne

Fyn

Vores lille gruppe på Fyn er stadig intakt. Vi er spredt over hele Fyn, fra Middelfart, Nordfyn, Odense til Svendborg og Langeland.

 

Vi mødes et par gange om året, det er ikke altid så let at finde et tidspunkt, da flere heldigvis stadig er tilknyttet arbejdsmarkedet, men det lykkedes, ved planlægning som regel at få alle med.

 

Hvor vi tidligere som regel mødtes hos hinanden, er vi på det seneste begyndt mere at sætte hinanden stævne ”i det offentlige rum”. Vi har på Fyn, selv om øen ikke er så stor, mange rigtig fine steder, såvel til oplevelser, som til rekreative formål.

 

Når vi gerne vil mødes, ”ude i byen”, er det fordi vi ikke nødvendigvis behøver snakke sygdom, det kommer vi selvfølgelig også til, og det er også vigtigt at opdatere hinanden mht. til sygdom, udveksle erfaringer mm.

 

Afhængig af forholdene køber vi så mad, eller kaffe på det sted vi besøger.

 

Vores ture har bl.a. været til Skovsgård gods på Langeland, Tidens Samling/ Ikea i Odense.

 

Jeg kan på gruppens vegne kun opfordre dig til at kontakte os hvis du falder indenfor ”målgruppen”, vi vil med glæde forsøge at hjælpe dig videre selv om du er blevet ramt af Sklerodermi.

 

På netværksgruppe Fyn vegne

Charlotte Ernst.

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse