Du er her: Forside Information Nyheder Vi afdækker sklerodermi

Vi afdækker sklerodermi

I år på International Sklerodermi Dag 2015 vil vi ‘afdække sklerodermi’

Foreninger i hele verden vil deltage i kampagnen for at skabe opmærksomhed på sklerodermi som 2.5 mio på verdensplan har en diagnose på.

25 sekunder for 2.5 millioner

DU kan hjælpe os med at skabe opmærksmhed ved at optage en 25 sekunders video på din smartphone om din oplevelse af sklerodermi og dele det I dit sociale netværk. Brug disse hashtags for at se din video på vores fælles hjemmeside. #WSD15 #unveilscleroderma #scleroderma #worldsclerodermaday
Hjælp os med at gøre en forskel


Den 30. juni vil FESCA aisbl afdække sklerodermi i Europaparlamentet i Bruxelles. Denne event har til formål at øge bevidstheden blandt EU politikere, politiske beslutningstagere og interessenter til at tackle ulighederne af pleje og sikre, at alle sklerodermi patienter i Europa har adgang til sundhedsydelser af høj kvalitet. Støt denne event ved at skrive under på International Sklerodermi Dags hjemmeside.


worldsclerodermaday.org


Paul Klee, Kettledrummer 1940, 270 (coloured paste on paper on cardboard), 34.6 x 21.2 cm, Zentrum Paul Klee, Bern

Paul Klee, Kettledrummer 1940, 270 (coloured paste on paper on cardboard),
34.6 x 21.2 cm, Zentrum Paul Klee, Bern


Den kendte schweisiske kunstner, Paul Klee, gjorde sine malerier til sit livsværk, som var stærkt påvirket af at han havde sklerodermi. Det viser dette officielle billede som blev valgt som ikon for International Sklerodermi Dag.Han døde d. 29. juni, 1940.


KOM TIL International Sklerodermi Dag i Danmark - læs programmet her.


HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse