Du er her: Forside Information Nyheder Skal du med til weekendseminar

Skal du med til weekendseminar

Skal du med til weekendseminar og/eller generalforsamling med Dansk Sklerodermi & Raynaud Forening? Her er sidste nyt om weekenden 6.-8. november på Fuglsangcentret.

Husk tilmelding senest den 3. august!

Læs mere om weekendseminaret, priser og programmet (her)


Endagsbillet

Som noget nyt er det muligt at købe en endagsbillet lørdag fra kl 9.00 til ca kl 19.30. Pris 550 kr. Billetten inkluderer alle oplæg og gruppearbejde lørdag, generalforsamling samt forplejning fra formiddagskaffe til og med aftenbuffet.


Generalforsamling

Man kan også vælge kun at deltage i generalforsamlingen fra kl 14.00-15.00 og efterfølgende kaffe. Dette er gratis. Der kommer i september en særskilt invitation til generalforsamlingen.


Vi håber, at rigtig mange vil deltage i en givende og inspirerende weekend. Der er dygtige oplægsholdere, god tid til erfaringsudveksling, lækre faciliteter og tid til at tage hvil eller en gåtur i løbet af dagen. Det er en unik mulighed for møde andre med vores sjældne sygdom. Generalforsamlingen er stedet, hvor du har mulighed for at have indflydelse på foreningens arbejde og lære mere om foreningen.


Ses vi?

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse