Du er her: Forside Information Nyheder Nyt fra Fesca

Nyt fra Fesca

Tirsdag 31. marts 2020

FESCA har lige udsendt sit nyhedsbrev for vinteren 2014/2015.

 

I nyhedsbrevet kan du læse spændende artikler fra International Sklerodermi Dag afholdt i de andre medlemslande, inkl. resume fra sklerodermidagen afholdt her i Danmark. Der er spændende beretninger fra Norge, Tyskland, Spanien, Ungarn, England og mange flere lande. 

 

Dato for næste verdenskonference er nu offentlig: Det bliver d. 18.-20. februar 2016 i Lissabon, Portugal. Allerede nu arbejdes der på højtryk for endnu et spændende program. 

 

Du kan også læse om vigtigheden af at deltage i spørgeskemaundersøgelser. Fesca har spurgt proffessor Yannick Allanore, præsident for EUSTAR, hvorfor det er så vigtigt at deltage i sådanne undersøgelser. Systemisk sklerodermi er en sjælden sygdom og selvom vi skriver 2015 så ved man ikke ret meget om sygdommen, og for at sikre ny forskning og ikke mindst medicin er det yderst vigtigt at vi hjælper lægerne ved at svare på spørgeskema undersøgelserne, når de er der. Samtidig opfordres vi til at deltage i forskningsprojekter. 

 

Læs hele nyhedsbrevet her. Vær opmærksom på at det er på engelsk. 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse