Du er her: Forside Information Nyheder Meddelelse om dødsfald

Meddelelse om dødsfald

OPDATERET

 

Ingrid Birkemose's bisættelse finder sted i Lundum kirke mandag d. 26 februar kl 11:00 med efterfølgende mindehøjtidelighed i Lundum medborgerhus Torpvej 2 Lundum 8700 Horsens.

 

Vi må desværre komme med den triste meddelelse, at Ingrid Birkemose er sovet stille ind søndag den 4. februar 2018 efter 14 dages sygdom. Ifølge familien er dødsårsagen formodentlig kræft.

 

Ellen fortæller, at Ingrid var til netværksmøde og havde det ikke godt. Hun blev under mødet ringet op af sin læge, der bad hende om straks køre til Horsens sygehus, da hun havde for meget kalium i blodet. Hun blev indlagt, og senere overført til Aarhus Universitetshospital og i lørdags indlagt på intensiv.  Den 1. mandag om måneden plejer Ellen, Ingrid, Dorthe og et par stykker mere at gå tur sammen. Så det var mærkeligt, at hun lige pudselig ikke var der.

 

Ingrid var med til at genstarte foreningen i 2007 sammen med Ellen Berg, og var foreningens første formand. Ingrid har udført et stort stykke arbejde for foreningen både som formand og siden medlem af foreningen hvor hun deltog aktivt i foreningens arrangementer. Ingrid var meget interesseret i sklerodermiens natur og har altid virket for, at mennesker med sygdommen skulle have et netværk.

 

Æret være Ingrids minde.

 

 

Vi håber, at kunne meddele en dato for bisættelse senere.

På foreningens vegne Ellen Berg og Marianne Kryger Olsen.

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse