Du er her: Forside Information Nyheder International Sklerodermidag 2019

International Sklerodermidag 2019

 

Vi indbyder Jer til én dags seminar til markering af Den internationale sklerodermidag

 

Programmet bliver højaktuelt og vil handle om sundhedsreform og sklerodermibehandling nu og i fremtiden. Vi har stadig fokus på tidlig opsporing af både sklerodermi og komplikationer.   

 

Lørdag den 29. juni 2019 fra kl. 11-16

 

I Køgehallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge

 

Foreløbigt program:

 

Kl. 11.00: Velkomst, v. den sjællandske arrangementsgruppe

Kl. 11.10: Oplæg om specialeplanen: Specialeniveauer, regioner, landsdele og det tværgående samarbejde v. Overlæge Christoffer Tandrup Nielsen, Afsnit for Højt Specialiseret Reumatologi, Rigshospitalet.

Christoffer Tandrup Nielsen ser en stor andel af sklerodermi patienterne på RH, o han har været med til at udforme/udmønte specialeplanen i Region Hovedstaden, til at tilrettelægge de tværfaglige samarbejder og er med i gruppen, der er ved at lægge sidste hånd på den nationale behandlingsvejledning, et område, som er under udvikling og, hvor man gerne ser mere patientinddragelse også.

Kl. 11.55: Spørgsmål og svar

Kl. 12.10: Frokost og socialt samvær

Kl. 13.30: Oplæg ved en central sundhedspolitiker og et emne med udgangspunkt i en kommende sundhedsreform ift specialeplanen

Kl. 14.15: Spørgsmål og svar

Kl. 14.30: Kaffe – mulighed for samtale/diskussion med/mellem oplægsholderne og deltagerne (skal aftales med oplægsholderne)

Kl. 15.30: Afrunding og farvel

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse