Du er her: Forside Information Nyheder Referat fra International Sklerodermidag 2014

Referat fra International Sklerodermidag 2014

 

International Sklerodermidag på Marselisborg Hospital fredag den 27. juni 2014

Den Internationale Sklerodermidag er 29. juni, men af praktiske årsager blev den i år markeret den 27. juni i Århus. Arrangementet foregår på skift i Århus det ene år og i København det andet år.

Godt 50 fremmødte var med til dagen, kantinen diskede op med lækker mad (også diætmad til sklerodermimaver), og der var tid til at mødes og snakke på  kryds og tværs i pauserne.

Programmet var sat med oplæg af 3 af vores førende sklerodermilæger i DK; Klaus Søndergaard, Anne Braae Olesen og Mette Mogensen. Alle 3 bidrager til forskningen indenfor sklerodermi, arbejder sammen med læger internationalt og arbejder på de to landsdelscentre for sklerodermi. Referater af de 3 oplæg kan læses andetsteds. Som noget nyt var der spørgetid til Klaus Søndergaard og Anne Braae, spørgelysten var stor og relevant for hele forsamlingen. I det hele taget var hele dagen præget af stort engagement fra de deltagende, både de svære emner blev taget op, og der var plads til ping pong og grin.

En stor tak til alle de deltagende fra bestyrelsen.

 

Læs referatet her.

 

International Sklerodermi Dag 2014, Aarhus Universitetshospital

 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse