Du er her: Forside Information Nyheder 29. juni er International Sklerodermi Dag

29. juni er International Sklerodermi Dag

  

Sklerodermi er en sjælden autoimmun sygdom, der kan gøre almindelige aktiviteter i hverdagen til en prøvelse. Den kan være livstruende og pt. er der ingen kur. Men patientforeninger har taget kampen op. Vær med til at skabe oplysning og støtte forskningen.

 

Vi nægter at stoppe med at smile!

 

Sklerodermi, også kendt som systemisk sklerose, er en kronisk sygdom der rammer bindevæv, immunsystem og kredsløb. Vejen til diagnose og håndtering af sygsommen er ikke uden udfordringer for patienter og læger. Til trods for det har vi de seneste 2 år set stor udvikling i behandling og pleje. Tidlig diagnose er vgtig, og de første symptomer er næsten altid Raynaud.

 

Hjælp os med fortsat at smile ved at donere til forskningen!

 

The Federation of European Scleroderma Associations aisbl (FESCA) er en Europæisk  paraply- og patientvejledende organisation sammensat af nationale sklerodermiforeninger i 19 EU lande. Sklerodermiforeningen er stolte af at være medlem af FESCA.

 

SKLERODERMIEN SKAL IKKE TAGE SMILET FRA MIG!

 

Smil sammen med os på:

www.fesca-scleroderma.eu 

www.worldsclerodermaday.org 

www.sklerodermiforeningen.dk 

 

Vær med på de sociale medier.

Juni måned opfordrer vi dig til at hjælpe med at skabe opmærksomhed på sklerodermi. Tag et billede, del det på Instagram, facebook og twitter og giv det tagget #ScleroSmile - og find andre der også råber: SKLERODERMIEN SKAL IKKE TAGE MIT SMIL! 

 

 

 

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse