Du er her: Forside Information Nyheder Indbydelse til International Sklerodermidag 2019

Indbydelse til International Sklerodermidag 2019

 

Også i år markerer vi den Internationale Sklerodermidag med et éndagsseminar, og i år endda på selve dagen.

 

Lørdag den 29. juni 2019 fra kl. 11-16

 

I Køgehallerne, Ved Stadion 2B, 4600 Køge

 

Hvis du er i bil, finder du let stedet og en kørevejledning på bl.a. Google maps. Hvis du kommer med toget, kan du tage bus 101A fra stationen og direkte til Køgehallerne. Bussen går hver 10. minut om lørdagen, og turen tager 16 minutter, så afgangen 10.29 eller 10.39 vil bringe dig fremtiden. 

 

Program:

 

Programmet er højaktuelt med ideerne om reform af sundhedssystemet som baggrund. Vi har stadig fokus på tidlig opsporing af både sklerodermi og komplikationer – i år altså hvordan sikres det nu og i fremtiden. 

 

Kl. 11.00: Velkomst, v. den sjællandske arrangementsgruppe

 

Kl. 11.10: Regionsrådsmedlem Anne Møller Ronex. Oplæg om reformplanerne på sundhedsområdet, specielt hvordan de ”små”, kroniske sygdomme, som f.eks. sklerodermi, kan placeres i en ny struktur.

Anne Møller Ronex er medlem af regionsrådet, sundhedsudvalget og forretningsudvalget i Region Sjælland og er optaget af de problemstillinger, der bekymrer os i forbindelse med tankerne om en ny struktur i sundhedsvæsnet.

Kl. 11.55: Spørgsmål og svar

 

Kl. 12.10: Frokost og socialt samvær

 

Kl. 13.30: Overlæge Christoffer Tandrup Nielsen, Afsnit for Højt Specialiseret Reumatologi, Rigshospitalet. Oplæg om specialeplanen: Specialeniveauer, regioner, landsdele og det tværgående samarbejde v.

Christoffer Tandrup Nielsen ser en stor andel af sklerodermi patienterne på RH, og han har været med til at udforme/udmønte specialeplanen i Region Hovedstaden, til at tilrettelægge de tværfaglige samarbejder og er med i gruppen, der er ved at lægge sidste hånd på den nationale behandlingsvejledning, et område, som er under udvikling og, hvor man gerne ser mere patientinddragelse også.

Kl. 14.15: Spørgsmål og svar

 

Kl. 14.30: Kaffe og socialt samvær

 

Kl. 15.30: Afrunding og farvel

 

Deltagelse forudsætter tilmelding

Tilmelding til Charlotte Aagren email: charlotte.aagren@sas.dk senest den 22. juni. Den 22. juni er også sidste dag for afbud.

Pris: medlemmer GRATIS - Støttemedlemmer:  100 Kr.  og gæster: 250 Kr.

For gæster og støttemedlemmer er tilmelding først gyldig, når deltagergebyr er indbetalt ved bankoverførsel til foreningens bankkonto: 7120-1080927 Sydbank, eller mobilePay: 11012 

 

Hvis du har ønsker til specialkost skal disse sendes til Charlotte, email: charlotte.aagren@sas.dk gerne samtidig med, at du tilmelder dig.

 

Husk af skrive meddelelse til modtageren med navn og angivelse af hvad beløbet skal dække. Ved afbud efter den 22. juni refunderes betalt gebyr ikke.

 

Vi glæder os rigtig meget til at se dig.

HOTLINE


Hvad enten du er nydiagnosticeret eller er stødt på nye udfordringer, så kan det nogle gange være godt at have én at tale med.  
Læs mere 

 

NYHEDSBREV


Tilmeld dig nyhedsbrev her.

 

Ønsker du ikke flere nyhedsbreve? Klik her.  

 

 

 

Følg også med på Facebook
FØLG OS PÅ FACEBOOK

 

 

 

FESCA Dansk Sklerodermi og Raynaud forening er medlem af FESCA, the Federation for European Scleroderma Associations. Læs mere

 

 Politik for databeskyttelse